101 daina Latvijas simtgadē

03.01.2019

Latviešu dainās ir ierakstīta visa mūsu dzīvesziņa, spēcīgs kods, kas ļauj mums kā nācijai dzīvot gadsimtu griežos. Tautasdziesma ir latviešu sirds gudrības pamatā, taču - vai tā nav nepamatoti piemirsta?

Godinot Latvijas valsts simtgadi, top sirsnīgs projekts, kas ļauj katram no mums - arī Tev - ar savu dainu sveikt Latviju svētkos. "101 daina Latvijas simtgadē" - tā sauc dāvanu Latvijai, kurā var piedalīties ikviens, kuram Latvija ir mīļa, svarīga, un vislabākā vieta, kur dzīvot.

Atrodi savu tautasdziesmu, savu spēka vārsmu! Tu vari filmēt sevi, draugus, vari filmēt savu māti, tēvu, bērnu, omīti, tanti, kaimiņieni, kolēģi vai jebkuru citu. Galvenais - lai top no sirds! Ierunāto dainu (mp4 formātā) sūti uz Lūdzu, ieslēdziet Javascriptu, lai redzētu e-pasta adresi! , publicē to 101 daina facebook lapā uz sienas, vai uz savas facebook sienas, norādot @101daina vai #101daina, un tu būsi viens no cilvēkiem, kas Latvijai tās simtgadē uzdāvinās brīnišķīgu dāvanu - dzīvu dainu, kas skanēs mums visiem un turpinās savu spēka gājienu latviskajā dzīvesziņā.

Plašāk: www.facebook.com/latvjudainas/ #LV100

×

Dalīties

×

Lejupielādēt pasākumu sarakstu