Filmas "1906" pirmizrāde

14.03.2019

13. martā, kinoteātrī Forum Cinemas tika atklāta režisora Gata Šmita krimināldrāma "1906", ar kuru tiek noslēgta programma "Latvijas filmas Latvijas simtgadei". Filma uz ekrāniem Latvijā nonāks sākot no 15. marta.

Filmas pirmizrādē piedalījās radošā filmas komanda kuplā skaitā, aktieri - Mārtiņš Kalita, Inese Pudža, Kaspars Zvīgulis, Kaspars Dumburs, Toms Auniņš, Latvijas Kultūras Ministrijas pārstāvji, kino industrijas dalībnieki, radi, draugi un daudz citi viesi.

Pirms filmas runu teica Latvijas Nacionālā kinocentra vadītāja Dita Rietuma, kura bija gandarīta par filmu programmas ietvaros paveikto kopumā un filmas režisors Gatis Šmits.

Filma uz ekrāniem Latvijā nonāks sākot no 15. marta un to varēs noskatīties: Rīgā vairākos kinoteātros - "Forum Cinemas", "Splendid Palace", "K.Suns", "Kino Bize", "Multikino" un "Cinamon Alfa", savukārt ārpus Rīgas filma būs skatāma sekojošās vietās: Vidzemes koncertzālē "Cēsis", kinoteātrī "Silverscreen" Daugavpilī un Rēzeknē, "Star Cinema" Jūrmalā, kinoteātrī "Cinamon Balle" Liepājā, kinoteātrī "Lora" Siguldā, kinoteātrī "Auseklis" Talsos, kinoteātrī "Gaisma" Valmierā, kinoteātrī "Rio" Ventspilī, kā arī kinoteātros Kuldīgā, Madonā un Smiltenē.

Foto: Krists Luhaers

×

Dalīties

×

Lejupielādēt pasākumu sarakstu