Cimdu adīšanas meistarklase LV100 informācijas centrā

18.10.2018

Gatavojoties Latvijas valsts simto dzimšanas dienu sagaidīt rakstainos cimdos, 17. oktobrī LV100 informācijas centrā notika cimdu adīšanas meistarklase, kur bija iespēja iepazīt daudzveidīgos un košos rakstainos cimdus, kā arī apgūt praktiskas adīšanas iemaņas zinošu cimdu meistaru vadībā.

Meistarklasi apmeklēja 20 dalībnieces - gan jau prasmīgas adītājas, gan tādas, kas ir ceļā piepildīt sapni par saviem rakstainajiem cimdiem.

Meistarklases dalībniece Vinetas pēc nodarbības stāsta: "Tas bija aizraujoši un saturīgi pavadīts laiks! Tik bagātīga informācija,  atsaucīgas, zinošas  un pieredzes bagātas meistares, jauka domubiedru kompānija un motivētas, darīt gribošas dāmas visapkārt. Vienkārši un kolosāli! Aizgāju ar gandarījumu un jaunām ierosmēm. Paldies no sirds!"

Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades birojs un cimdu meistari aicina ikvienu iesaistīties akcijā „Cimdotā Latvija” un valsts 100. dzimšanas dienai sarūpēt sev pašiem un dāvināt citiem vienu no senākajām Latvijas cilvēku vizītkartēm – rakstainus cimdus, lai 18. novembrī varētu koši un silti svinēt Latvijas svētkus.

Plašāk par akciju „Cimdotā Latvija”: lv100.lv/iesaisties/cimdotalatvija/

 

×

Dalīties

×

Lejupielādēt pasākumu sarakstu